Πλάνα ανάπτυξης για την LCE Logistics Consulting Experts το 2023 – Δελτίο Τύπου

Posted by: Alexandros Paraskevas Category: Τα Νέα μας

 

Πιστή στο όραμά της να παρέχει Καινοτόμες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες τόσο σε μικρές, όσο και σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις, μέσω εξειδικευμένων μεθοδολογιών, με στόχο την βελτιστοποίηση, παραμένει και για το 2023 η LCE Logistics Consulting Experts.

Η ομάδα της LCE, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Παρασκευά, πέτυχε το σύνολο των στόχων της για το 2022, είτε ανανεώνοντας την συνεργασία της με υπάρχουσες εταιρείες – πελάτες  ή με νέες – μεγάλα ονόματα του κλάδου της βιομηχανίας και των logistics, όπως η Υδρομαρίν, η Π.Κοντέλλης, η VOP, ο ΣΥΝΚΑ Χανίων που εμπιστεύθηκαν την LCE, αναγνωρίζοντας την ικανότητά της να παρέχει εφαρμοσμένες, μετρήσιμες λύσεις, μέσω συγκεκριμένων μεθοδολογιών που μπορούν να εφαρμοστούν παραμετροποιημένες στις ανάγκες κάθε εταιρείας ξεχωριστά, χωρίς ρίσκο, ώστε να οργανωθεί σωστότερα η παραγωγή και η διαχείρισης της εταιρικής λειτουργίας.

Το 2023 βρίσκει την LCE Logistics Consulting Experts, να ξεκινά με νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Η συνεχής αναβάθμιση των logistics, και οι νέες ανάγκες που δημιουργούνται λόγω e-commerce και της ολοένα και μεγαλύτερης διείσδυσης της πληροφορικής στις αποθήκες, καθιστούν την αναμόρφωση των υπηρεσιών logistics απαραίτητη, οπότε η συνεργασία με μια εταιρεία συμβούλων, όπως η LCE, κρίνεται κομβικής σημασίας.

Με 30+ χρόνια παρουσίας στην αγορά, περισσότερα από 70 εφαρμοσμένα έργα, και αντίστοιχους ικανοποιημένους πελάτες, η LCE Logistics Consulting Experts, μεγαλώνει, αναπτύσσεται και στοχεύει στην κορυφή. Ο managing director της εταιρείας κ. Αλέξανδρος Παρασκευάς δηλώνει «Θα πρέπει να σκεφτούμε τα logistics σαν ένα τμήμα που πρέπει συνεχώς να αλλάζει, συνεχώς να εξελίσσεται. Όσο η αγορά αλλάζει, ωριμάζει και απαιτεί, τόσο τα logistics θα πρέπει να αναβαθμίζονται, να εξελίσσονται, να απαντούν στις προκλήσεις για άμεση παράδοση των τελικών καταναλωτών. Εκεί που οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται ότι κάτι πρέπει να αλλάξουν εντός της αποθήκης τους για να πετύχουν την πρόκληση αυτή, εκεί ακριβώς χρειάζονται τις λύσεις της LCE Logistics Consulting Experts».